UTorrent probléma, passzív módban vagyok?
Lefuttattam az utorrent sebességkalaúzát, azt írta hogy port nincs nyitva.
Kerestem sokat hogy lehetne megoldani.
Comodo tűzfalnak megadtam a comodo hivatalos leírása alapján a szabályokat:
Majd miután ez nem hozott változást, a routernél próbáltam port forwarding-ot leírás alapján. (UPC szolgáltató szobai routere)
Ez se hozott nagy áttörést. Végső próbálkozásként engedélyeztem a routernek az UPnP-t. Na ezután lefuttatva a tesztet az utorrent már azt írta hogy nyitva a port, minden rendben.
De a torrent oldalon amire töltenék fel, továbbra is azt látom hogy passzívan vagyok a seed listában.
Milyen megoldást ajánlotok?
A válaszokat előre is köszönöm.
Így konkrétan nem tudom megmondani mi baja lehet, de ha így beállítod a dolgokat, akkor működnie kéne:
Felső a torrent, középső a port forwarding, alsó az upnp
Oké hogy ne foglalkozzak vele, de azért ez a torrentezést is visszaveti :)
Kevesebb emberhez tudok csatlakozni még mindig.
A legjobb példa ha feltöltök egy torrentet. Az oldal jelzi hogy van ott 4 ember aki szedné tőlem, de nincs adatforgalom feléjük. Nem hiszem hogy mind a négy szünetelteti a letöltést.
Van olyan hogy a passzivitás a szolgáltatón múlik?
Más UPC-seknek is van ugyanilyen tapasztalata?
Első:
Az UPnP-t engedélyeztettem a routerrel, bár külön portfowardingot nem állítottam be hozzá.
De megpróbálom ráálítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!