Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudtok hd lejatszo programot?

Tudtok hd lejatszo programot?

Figyelt kérdés
Nem tudom milyen programok jatszanak le hd-t, ebben szeretnem ha segitenetek. Szeretnek letolteni valamit de sajnos csak hd -ban van fent es csak xvidre van lejatszom. Milyen programot toltsek le hozza? Xp van fent, nem tudom szamit e
2016. nov. 12. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Itt sulyos fogalmi zavarok vannak: az xvid az egy videokodolasi algoritmus, a hd meg felbontast jelol. HD film is lehet xvid-del kodolt.

Ha ilyen kb. barmitlejatszo programra van szukseged, VLC player lesz a te baratod, esetleg az SMPlayer. Nincs szukseg midenfele kodekekre, maguktol lejatszanak nagyjabol barmit, ami hang vagy videoformatum.

A Windows XP nagyobb gond, evekkel ezelott megszunt a tamogatasa (es ezzel a biztonsagi frissitesek it), nem tul jo otlet internetre csatlakozni vele.

2016. nov. 12. 22:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Vlc-n akadoznak a hd-k. Ncore rol toltenem le a filmet. Ott van kulon xvid meg hd kategoria. De a hd t nekem semmi nem viszi le csak akadozva. Erre kellene lejatszo
2016. nov. 12. 22:47
 3/7 anonim ***** válasza:

ha hd akadozva fut, ott gyenge lesz a kártya.

Gyanítom valami 7-8 évnél idősebb gépről beszélünk.

2016. nov. 12. 23:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Programokra lennek kivancsi. Korabban volt egy lejatszo ami vitte a hd-t csak elfelejtettem melyik volt. Nem tudtok akkor segiteni?
2016. nov. 13. 00:31
 5/7 anonim ***** válasza:
De, tudunk: vegyel egy normalis gepet. Ha minden HD film akadozik, az biztos jele annak hogy a geped gyenge hozza. Ez nem lejatszo kerdese, valoszinuleg az xvid-es, rosszabb minosegben kodolt filmeket meg vitte a geped, a mostani x.264 codec-et meg nem birja, ennyi.
2016. nov. 13. 01:25
 6/7 A kérdező kommentje:
De volt egy lejatszo ami vitte ami kifejezetten hd-ra van. Az egyikkel szepen megy a masikkal meg nem?
2016. nov. 13. 08:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Na meg egyszer: nincs olyan, hogy 'hd lejatszo'. Lejatszoprogramok vannak, amik kulonbozo kodolasu A/V fajlokat le tudnak jatszani. Van amelyik kevesebb eroforrassal is beeri, van amelyik nem, de nem ez a fo kulonbseg, hanem hogy az adott filmet milyen kodolassal tomoritettek es mennyire processzor-igenyes azt a kodolast kibontani.

Kettot is mondtam (vlc es SMplayer), de te csak azt hajtogatod hogy neked volt egy programod, ami hudejovolt es neked az kell. Oke, akkor keresd meg, nem latunk bele sem az agyadba, sem a szamitogepedbe, sem a multba.

2016. nov. 13. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!