Milyen mkv-t lejátszó programot tudtok?
Ami
1. Viszi a filmeket, azok után, hogy rákattintottam a fájlra 2*.
2.Tudom szabályozni a felirat nagyságát....
Kössz előre is!
(Km player,Vlc-t ne!!!!!!!!!)
A Vlc nem nagyítja a feliratot, hiába beállítom.
A Km meg szimplán egy fos, valami audio codecet hiányol minden filmnél, magyarul nincs hang.
2015 van, 15 évvel ezelőtt a Bs player meg a Radlight player meg az Ace codec pakk ezeket megette reggelire...
A Média Player Classicban hol lehet betűméretet állítani?
Letöltöttem, de ez minden van, csak az nincs...
Már semmilyet, mert letöröltem.
Egyébként a legújabb volt fent.
A Media Classic se csinálja nem tudom miért.
Beállítom a szájba b. aszott értéket, oké, majd alkalmaz.
Semmi nem történik.
Ma se nézünk filmet.
Ha esetleg valaki tud egy épkézláb, felirat méretét is beállító playert, akkor jöhet továbbra is.
A feliratozást általában (talán csak a VLC kivétel) egy DirectVobSub nevű (fut még VSFilter, xy-VSFilter neveken is) codec végzi, aminek külön beállító ablaka van. Hogy ezt az adott lejátszóban hogyan lehet előcsalogatni, már a kedves felhasználóra bízom :)
Az én összeállításom:
- Zoom Player 8.61 Free (lejátszó, újabb verziókban még több funkciót tettek fizetőssé, így maradtam ennél)
- LAV Filters [link] (codec, minden fontos videó-, hang- és container formátumot ismer)
- xy-VSFilter [link] (feliratozó)
Ennél a lejátszónál jobb klikk a videón és Filter Properties - DirectVobSub a feliratozás beállítása.
Kössz, a médiát sikerült végül rábírni!
A VLC-t meg töröljétek le a ps. ába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!