Eltűnt egy mappa a gépemről, de nem töröltem le. Tanácstalan vagyok. Ez hogy történhetett?
Figyelt kérdés
Volt egy mappa a gépemen amelyben sok fénykép volt, családi + amit én fotóztam, na most ez a mappa szőrén-szálán eltűnt a gépemről. Nem töröltem, hisz vigyáztam rájuk, mégis csak képek.
ilyennel még nem találkoztam,teljesen tanácstalan vagyok.
Tudnátok segíteni ?
2016. nov. 7. 08:34
1/2 anonim válasza:
Laikuskent azt javaslom, nezd meg a torolt elemek kozott, utanna indits el egy keresest a mappa pontos cimevel az egesz szamitogepen, majd ha igy sem talalod akkor, ahol volt, ott probald meg megjeleniteni az elrejtett fajlokat. (az utolsot nem tudom, hogy hogyan kell.)
2/2 Lajos54 válasza:
Az előzőhöz: adott mappában a Nézet beállításai között lehet a rejtett mappákat-fájlokat láthatóvá tenni.
De mindenképpen legjobb ötlet a keresés elindítása. Akár véletlenül is áthelyezhetted a mappát.
Találkoztam már ilyennel, amikor a felhasználó (ide-oda kattintgatva) véletlenül egy mappát belepakolt egy másik mappába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!