Az egyik kérdésemben elektrotechnikai anyagokat kerestettem kérdeztettem abba ábra alkalmazást is kérdeztettem jött egy ábra kép hogyan kell ki kódoltatni hogy látszod jón? Illetve miként lehet dekódoltatni a képeket?
Figyelt kérdés
A gyakorikérdésekre a kérdéshez ábrát, rajzot, képet, hogyan kell felrakni? Elektrotechnika erdőszámítás, kapcsolási rajz, generátor, két pólusú, theverin, norton, relés teljesen leszámolt feladatokat helyesen ezekre hol lehet találni az interneten? Ebbe a kérdésbe van a két ábra amit megjeleníteni dekódolni kéne? Minden féle képpen a kérdéstől leszedett 1 és 2 hosszabb képet kellene használni amit felrakok azt is lehet, de jobb lenne az eredetieke a kérdéstől.
Még valami ez egy windows 10-es asztali háttérkép ezt kellene dekódolni kiértelmezni. Mit jelent a sátros rész ki mi van benne. Dekódolni kell és az egész teljes rendes háttér képet is van-e benne valami háttér program vagy valami dekódolni való válasz?
2016. nov. 5. 03:31
21/26 DjImipapa válasza:
20-as: nyugi, ezt a világon senki nem érti, még ez a szerencsétlen magyarul (helyesírás!) sem tudó idióta kérdező se! Az agyát kéne dekódoltatni, bár lehet az sem megoldás....ami nincs azt nem lehet ugyanis, és ez vonatkozik a kérdésére is..........................................................
22/26 A kérdező kommentje:
Korabban mondtam van az a kerdes ahol a kuldo van annak kuldjetek el kuldje el ugy hogy latszodjon? A dolog viszont hogy az a látvány kodolt is lehet direkt es valami az ilyt de magas szintu lehet megis tudja valahogyan jeleniteni látványra de akkor mibe kell rakni? A windows 10 hatterkepet mindenfele modon dekoldotatni kene kodba is van-e benne valami olyan uzenet ami kovetkezetes mukodtetesi valasz lehet de van abba valami?
2016. nov. 29. 20:05
23/26 DjImipapa válasza:
Szerintem akaszd fel magad, egyszerűbb, jobb lesz a világ is tőle....ennyi baromságot még nem tapasztaltam , pedig nem vagyok mai.....:)
24/26 A kérdező kommentje:
Egy dologra kell felakasztani a dolgokat a kérdésre a helyes de tényleg helyes valaszt kell fel/be akasztani de mas egyebeket semmit mert fáj?!
2016. nov. 29. 23:37
25/26 anonim válasza:
Korábban is mondtam a valaszomban hogy abban a kerdesben szereplo kerdezot kell megkerdezni hogy ha atkuldi a hianytalan informacio kodolt kepet akkor lehet alacsony szinten de meg magas szinten is kikodolni a hianyzo reszeket a satrasnal pedig tenyleg a satras reszre koncentraltam de nem lehet kodolni pedig magasszintun e meg egy speci wga-val is probaltam de az algoritmus pontatlansaga miatt ahhoz is az eredeti kerdezotol kell megkerdezni a kep forrasat majd hianytalanul dekodoltatni lehet.
26/26 A kérdező kommentje:
Én feltettem az 2 képre az átküldőnek az mi egyfolytában az volt nem jött át egyszer nézem az eredeti oldal kép feltöltő részt az se elérhető. Csak akkor láttam volna a választ ha tényleg elküldi az elküldő. Ha látta valaki az eredeti kérdésnél ottvan kiírta a válasz azt kellene meg kérdeztetni eltudja-e már küldeni végre a teljes megjelenített tartalmat vagy részletesebben vallja meg mit kell a képeken értelmezni? A windows 10 háttérképet meg csak dekódolja valaki valahogyan egyszer és kitudja mit talál?
2016. dec. 2. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!