Tudom nézni a telefonomról a képernyőmet?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy megoldható-e, hogy a telefonomon lássam azt amit a számítógép képernyőjén látok. Lehetőleg lan-on lehessen látni, de az sem túl nagy baj, ha kimegy a kép az internetre. Lényegében a gépen elsődlegesen csinálok dolgokat és, ha éppen dolgozik, akkor másodlagosan csinálok valamit. Na most mivel előfordul, hogy hosszabb időre van "elfoglalva" a gép és jó lenne látni, hogy mikor végez miközben mást csinálok. Ilyen lehetséges?#Windows #mobil #monitor #számítógép #telefon #kép #videokártya #Android #informatika #információáramlás
2016. nov. 4. 10:59
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi :) Olyan nincs esetleg, ahol nem tudom irányítani? Hajlamos vagyok csak úgy zsebrevágni a telefont és tuti elnyomkodok valamit.
2016. nov. 4. 11:16
3/4 anonim válasza:
Szívesen! Úgy is be lehet állítani, pár kattintás az egész :]
Extrák -> Beállítások -> Haladó -> Hozzáfárás-vezérlés ->
Megteintés és megjelenítés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!