Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Elvesztettem egy frissités...

Elvesztettem egy frissités után minden fotóm a telefonomról mit tegyek?

Figyelt kérdés
Próbálkoztam már nagyon sok programmal de nem igazán jött be egyik se nem látja a telefont csak a HDD_m. Egyébként s6edge hogy birjam rá a mount and storage re?
2016. márc. 20. 00:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Csinálj újakat.
2016. márc. 20. 02:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Oké! Csak előtte be nyomok két csokis pisztolyt fél kg ólom pufival!
2016. márc. 20. 02:11
 3/8 Dongaben ***** válasza:
Meg lehet próbálni "Recuva" nevű programmal. PC-re kell telepíteni, a telefont pedig USB-n csatlakoztatni a géphez. Egy próbát megér...
2016. márc. 20. 02:49
 4/8 A kérdező kommentje:

Ezeket az freeware progikat amit a google elsőként ajálgat már kipróbáltam. De csak a backdoorjukat telepítenék. Olyanra gondoltam ami konkértan már valaki használt és be vállt.

Már elővettem a kali-t és rá engedtem a linuxra kihegyezett recoveryt. Eddig kur12rwa nem látja a kocs2g internal storage

2016. márc. 20. 03:03
 5/8 fersk ***** válasza:
Nem tudok a Recuva esetében kémkedésről, persze nem mindegy, honnan töltöd le.
2016. márc. 20. 07:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Tanulság: a telefonon lévő fájlokat is le kell tölteni, arról is kell biztonsági mentés külön tárolón. Már csak azért is, mert bármikor ellophatják, elveszítheted... Ebben az esetben semmilyen program nem segít.
2016. márc. 20. 09:01
 7/8 anonim ***** válasza:
nem az ilyen emberek miatt találták ki a felhőt évekkel ezelőtt?
2016. márc. 20. 09:05
 8/8 anonim ***** válasza:
#7: Nem, hanem azért, hogy Jennifer Lawrence pucér képei kiszivároghassanak.
2016. márc. 20. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!