Hogy is van akkor a Windows 10-el?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy le szeretném cserélni nagyjából mindenem a gépemben a perifériák és a tárhelyek kivételével. Namármost van erre a gépre feltéve egy aktivált (ingyenes frissítésből származó) Win10, amit szeretnék az "új" gépen is használni. Viszont azt olvastam, hogy a Windows deaktiválja magát, ha új gépre kerül.
Ez reális probléma? Ha igen, hogy úszhatnám meg olcsón? Lehetséges lenne újraaktiválni?
2016. okt. 29. 11:34
1/3 anonim válasza:
Ha jól tudom, akkor fordul elő ez, ha az alaplapot cseréled. Ami nyilvánvaló, elvégre valahonnan csak kell tudnia hogy melyik géphez tartozik.
2/3 anonim válasza:
Telepítsd fel az évfordulós frissítést (ha még nem tetted meg), utána kösd a digitális jogosultságot a Microsoft fiókodhoz, így nem lesz probléma nagyobb változtatások esetén sem.
Részletesebben erről itt:
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm nektek, kiderült Retail windowsom van szóval megnyugodtam.
2016. okt. 30. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!