Ubuntu alatt melyik paranccsal lehet üríteni?
Figyelt kérdés
Régen tudtam Ubuntu-hoz egy olyan parancsot, ami elsőre láthatatlan szemetet kitörölte. Melyik volt ez a parancs?2016. okt. 29. 08:41
1/5 anonim válasza:
Erre gondoltál?
sudo apt-get autoclean
3/5 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ez volt. :) Emlékszem mikor megtaláltam a parancsot hogy örültem, mert 4 naponta lefuttattam és 2-400 MB-nyi adatokat spóroltam vele. :)
2016. okt. 29. 17:36
4/5 anonim válasza:
Akkor az lehet.
"apt-get autoclean (a már nem használt csomagok törlése -> sudo apt-get autoclean régebbi, a már forrásoldali szerveren, tárolóban nem lévő csomagok cache-énak ürítése - hasznos őket először lementeni más mappába, ha véletlenül alkalmaznánk a kapcsolót)"
Érdemes ránézni még erre is:
sudo apt-get autoremove
5/5 kovpet válasza:
A fentiek mellett a localepurge, deborphan, debfoster környékén nézz körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!