Hogy tudok teamvieverrel androidos tabletba belépni?
Figyelt kérdés
2016. okt. 26. 13:23
2/10 anonim válasza:
Felrakod a tabletre a szervert.
3/10 A kérdező kommentje:
miféle szervert?
2016. okt. 26. 14:35
5/10 A kérdező kommentje:
:))))))))
az fen van de nem megy vele.
ezért a kérdés...
2016. okt. 26. 15:20
6/10 DjImipapa válasza:
Kíváncsi lennék, hogyan csinálod, hogy nem megy, írd má le, nekem sikerült többször is!:)
7/10 A kérdező kommentje:
nem találom, hol kell a számokat beírni.
ha valaki megmondja, nekem is menni fog.
2016. okt. 27. 00:57
8/10 A kérdező kommentje:
(ezért a kérdés)
2016. okt. 27. 01:17
9/10 DjImipapa válasza:
Mégis milyen számokat....? Mert azért ennyire nem egyszerű. Kell egyszer az asztali verzió, amiről irányítod, kell az androidos, abból is kettő, egyrészt a host alkalmazás, majd indítás után még egy másikat is kell telepíteni, kell még egy regisztrált team-os fiók, majd egy email amire jön majd egy mail, amiben hozzá kell adni a tabletet-telefont.....Számsort elvileg az asztali team-ba kellene ugyebár megadni(tablet azonosításához). Onnan már bejelentkezés után csak kiválasztani kell a csatlakozáshoz a kívánt eszközt!:)
10/10 A kérdező kommentje:
akkor lehet hogy ez a gond.
eddig csak pc-k között csináltam vagy androiddal vezéreltem pc-t
ahhoz meg nem kellett regisztrált fiók, így nincs is
és nem kellett indítás után semmi mást telepíteni.
csak a gépazonosító számsor és a jelszó kellett.
akkor e lehet a gond, az eddigiekre ez elég volt de erre ezek szerint nem...
2016. okt. 27. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!