Mi a neve annak az Androidos alkalmazásnak, amellyel korlátozni lehet a gyerek telefonhasználatát?
Hallottam, hogy egy osztályban a szülők megegyeztek, hogy a gyerekek okostelefonjára feltelepítenek egy olyan alkalmazást, amely a tanórák ideje alatt nem engedi fellépni a gyereket az internetre, és a névjegyzékhez sem engedi hozzáférni őket. Hívni csak úgy tud, ha beírja a telefonszámot.
Így sürgősségi szám is és bármilyen más szám is hívható, de ez már nem annyira szórakoztató a gyereknek.
# 1
Tökéletesen igaz, hogy normális neveléssel ezt el lehet érni, de ha csak a Facebookon követed, az iskolások jelentős része folyamatosan csüng a hálón. Eszerint egyre ritkább a megfelelő nevelés...
# 2
A gond az, hogy ennek a megvételét nem lehet egy egész osztályra rábeszélni...
#5 és társai!
Én kérdeztem, és válaszokat vártam, nem kérdéseket.
Máskülönben nekem gyerekem sincs, de mégis sokan megkérdezik, mit tehetnének. (tanár vagyok, és így érint a dolog)
Szinte látom a következő válaszokat, hogy olyan órát kell tartani, ami jobban elvarázsolja a gyermekeket mint a világháló végtelen lehetősége.
Itt én azoknak a szülőknek szeretnék segíteni, akik kérdéssel fordultak hozzám.
Amúgy köszönöm a kérdéseket, magamtól is találtam valamilyen részleges megoldást, csak fizetős, és ez már komoly akadály. Azt hittem, tudtok jó ötletekkel szolgálni.
#8-as Kinek mi a sz@r!
Tudod sok helyen elég jónak számít a tanári fizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!