A windows telepítésével gondjaim akadtak (a többi megfogalmazást nem engedte az oldal. )?
Vettem egy új laptopot (ASUS X550VX) és az istennek sem megy fel rá a Windows. Ha natúr win7et telepítek akkor végigmegy a telepítés, de mikor be kéne tölteni a windowst a töltőképernyőn megáll (csökkentett módban is). Ha olyan win7et akarok telepíteni amibe integrálva vannak már a megjelent frissítések, akkor a telepítés legvégén hibaüzenetet ír ki ("a felügyelet nélküli beállítások közben hiba lépett fel" és a "az egyik telepítő fájl sérült ezért a telepítés megszakadt") random hogy melyik üzenet ugrik fel. Próbáltam már telepítőlemezzel és usb-vel is. Win10-el is ugyanez a helyzet.
Egész nap ezzel vesződtem és kezdem feladni...
Csak kiváncsiságból, hogy tudtad aktiválni?
mert a secure boot lényege, pont az hogy ne lehessen manipulálni a rendszer töltést, amit a boot loader és hasonlók csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!