Nem bootol a laptopom (Packard Bell pew96) probléma lent. Hogyan tudnám elindítani?
Váratlanul ezt a hibaüzenetet kaptam.
Amiket találtam és próbáltam:
Elvileg a network boot miatt mivel nem talál olyan hálózatot nem tud bootolni..(eddig akkor miért volt jó pedig senki nem piszkálta..) Rendben a biosban szépen kikapcsoltam ezt a funkciót majd mentettem a módosításokat. Ugyanúgy nem indul el viszont most már csak annyit ír(a linkelt képtől eltérően) hogy No bootable device please insert boot device and press any key. Utána megnéztem a biosban a boot sorrendet és minden rendben volt a merevlemez volt legelöl, de így sem megy. Utána kivettem a dvd olvasót is és ugye a network boot is letiltva hogy végképp ne legyen semmilyen más meghajtó még egy pendrive sem a gépben, és a bios is csak a belső merevlemezt írja de akkor sem indul el csak kéri a bootolható lemezt..utána bekapcsoltam a quick boot f12 lehetőséget és induláskor megnyomtam majd én magam választottam ki a belső merevéemezt(amin a rendszer van természetesen) hogy arról induljon..akkor is hibaüzenet.. utána a biost alaphelyzetbe állítottam all default. Akkor sem jó...
Mit csináljak vele hogy őkelme hajlandó legyen működni?? Egyáltalán mi lehet a probléma? Egyéb ötlet amit még nem próbáltam ki?
Windows 10 van rajta viszont abszolút nem emlékszem hogy milyen azt se hogy pro vagy home meg hogy ltbs vagy mi..
Gondolom a repair-re gondolsz. Nem csak pontosan azzal a lemezképfájlal tudom javítani amivel telepítettem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!