Gépem alvó módba váltott telepités közben, ezúttal mibaja?
Figyelt kérdés
Hetekig amiatt szenvedtem hogy 20 percenként felébredt alvó módbol most meg akkoris alvó módba vált ha éppen fut a letöltés/feltöltés és rádásul mostmár akkoris amikor telepitek. még hasonló esetet se tudtam kigooglezni angol nyelven. ilyenkor mit kell vagy hol a hiba?2016. okt. 20. 22:37
1/5 anonim válasza:
Figyu az egyáltalán nem probléma, ha alvó módba kapcsol letöltéskor/feltöltéskor ugyan úgy megy tovább:D telepítésnél sem szokott probléma lenni...ugyan úgy csinálja a dolgát szépen kussban (néha megesik, hogy okozhat problémát tudom ), de akkor mozgasd meg az egeret:D:D
2/5 anonim válasza:
Vagy kapcsold ki a pi*sába az alvó módot.*
3/5 A kérdező kommentje:
Alvó Mód. Kikapcsol a gép érted? nem müködik nem mennek a ventillátorok nemvilágít nem dolgozik a gép. Offba megy. és ha valami folyamatban van nemkéne bealudnia
2016. okt. 21. 01:42
4/5 anonim válasza:
A vindóznak az az alapértelmezett beállítása, hogy x idő után elalszik, ha nem érzékel felhasználói aktivitást. Egyes programok billentyűleütéseket szimulálnak, hogy ezt megakadályozzák, mások nem. Úgy tűnik, hogy az éppen futó telepítő nem tette.
A megoldás bemászni a vezérlőpultba, és az energia beállításokban az alvási időt fentebb állítani, vagy ki is kapcsolni, ha épp nincs rá szükség.
5/5 anonim válasza:
Ahogy az előttem szóló tudatta, energiagazdálkodásoknál a sémát tudod módosítani és megoldódik a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!