Miért nem tudom telepíteni a Mafia 3-at?
Figyelt kérdés
Eredetiben vettem a játékot tegnap. Beraktam az 1-es lemezt. Telepítettem a Steam-et. Rányomtam hogy "Mafia 3 telepítése", el is kezdett tölteni de valamiért 126 MB-nál (mindig ott) megáll a telepítés és nem megy tovább. Ha újra indítom akkor sem. Miért lehet ez? Lehetséges nem kompatibilis Windows 10-el?2016. okt. 18. 21:16
1/2 anonim válasza:
Mivel most jelent meg, így nyilvánvalóan kompatibilis a Win10-el.
Egyébként ha úgyis lemezeken van, akkor ne a Steamről töltsd le, hanem a lemezekről rakd fel a gépre.
2/2 A kérdező kommentje:
igen. tudom. nem steam-rol akarom letölteni, de ugy nyitja meg amikor telepiteni akarom. ugyan ugy mint az originban pl a battlefrontot. a lemezen a "setup" elött is a Steam logoja van és ha rányomok akkor egyszerre a steam felülete jön be és ugy akarja telepiteni. csak valamiért megáll 126MB/43654MB-nál.
2016. okt. 18. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!