Melyik 3D program képes különböző folyadékok interakciójának szimulálására?
Az interneten van hozzá doku. [link]
Nem hiszem el, hogy nem találtad meg. Nekem a google elsőre kidobta. Érdemes elmenteni könyvjelzők közé!
És ebben hol van hogyan kell beállítani több folyadék típust egyszerre? Egy domain lehet egy fájlban.
"Limitations & Workarounds
One domain per blender file (as of Version 2.42), but you can have multiple fluid objects."
Mivel a domain határozza meg a folyadékot így pl nem tudok különböző viszkozitású folyadékokat egymásba engedni, az meg tökmindegy hány folyadéktestem vagy inflowom van.
Sőt, miven a domain fogja adni a végső folyadéktestet, még két azonos folyadékot különböző színnel sem tudok csinálni (habár onnan 1 lépés lenne amit szeretnék szóval gondolom a technikai korlátai alapból máshol vannak a dolognak)
Tudom, hogy ezt főképp particles modellel oldják meg de szándékosan nem azt keresem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!