Miért változott át szinte minden más kiterjesztésű fájl ENC típusra?
Figyelt kérdés
Egyik este normális volt minden, majd reggel szerettem volna megnyitni egy programot, de valami gond volt vele. Megnéztem a mappáját, rengeteg fájl ( még egy sima mp3 zene is) .ENC típusú lett, de csak a D meghajtón. Mitől van ez? Rengeteg editelt videóim, fontos anyagok használhatatlanok lettek, valami megoldás rá, hogy a régi típusát nyerje vissza van rá? Mitől lehetett ez?2016. okt. 19. 02:29
1/4 anonim válasza:
Bekaptál egy zsarolóvírust, ami titkosította a cuccaidat. Hamarosan kérni fogja a lóvét, amiért cserébe visszafejti őket.
Egyes típusokhoz már van megoldás a fizetésen kívül is, ennek próbálj utánajárni.
2/4 anonim válasza:
Ezt nézd meg, és kövesd a linket, írja hova lehet segítségért fordulni.
3/4 anonim válasza:
Én nemrég kaptam be egy ilyet, újra kellett telepíteni a gépet. Amiről nem volt külső adathordozón mentésem, annak annyi lett.
4/4 anonim válasza:
Típustól függ, vannak típusok, amelyekhez a visszafejtőprogram már rendelkezésre áll, ekkor elég azt futtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!