Újra telepített meghajtót milyen prgrammal készíthetek adat mentést?
Jól értem, hogy már törölt és felülírt adatokat akarsz helyreállítani? Ez nem fog menni, és nem is szoftver kérdése. Lehet, hogy speciálisan erre szakosodott cégek meg tudnák csinálni vagyonokért, de csak kifejezetten erre a célra épített készülékekkel. Egy hétköznapi számítógép annyit lát a merevlemezedből, amennyi a dolga. Ha csak gyorsformázás volt újratelepítéskor, akkor a felül nem írt területen esetleg még találhatsz valamit.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__7..
Ne privátba. Azon túl, hogy nem is értem az üzenetedet, a linkelt kérdésnél említenek két programot, amellyel megkísérelhetsz adatokat visszanyerni. Ha ezekkel nem sikerül, az én gyatra tudásom véget ért. A formázás hivatalosan minden adatot töröl a lemezről, az legyen világos, hogy ha ritka szerencsével bármit sikerülne helyreállítanod, azt a sírból hozod vissza.
Lehet, hogy lesz kolléga, aki tud alkalmasabb programot. A kérdéses gépedet addig se használd, mert minden lemezműveletnél hatalmasat zuhan az esélye, hogy valami még megmenthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!