Az mért van hogy ha ezeket a videókat le töltöm nem adja be a feliratukat egy le játszó sem?
Figyelt kérdés
Bsplayer(kiegészítőkel), médiaplayer, Nero showtime, DVIX Player, Vinampra ra gondolok. Be van kapcsolva rajtuk a felirat de csak youtuben jön be.
https://www.youtube.com/watch?v=K-4A1hi-DuA
Ezzel szedtem le őket:
2016. szept. 30. 22:44
1/19 anonim válasza:
Azért, mert a felirat nem a video része, azt a Youtube rakja rá.
2/19 A kérdező kommentje:
szal nincs meg oldása?
2016. szept. 30. 23:17
3/19 CspCsj válasza:
Talán ez a legegyszerűbb: [link]
Bemásolod a youtube linket és kiválasztod a nyelvet, majd a kapott fájlt a video mellé másolod, ugyanolyan néven.
4/19 A kérdező kommentje:
hogy értve a videó mellé? A már le szedett videóhoz be húzom egy közös mappába? :O
2016. okt. 1. 01:01
5/19 A kérdező kommentje:
Te ez mi? Le szedte hozzá a magyarítást? hogy a picsbe? :O
2016. okt. 1. 01:05
6/19 A kérdező kommentje:
Az a baj tele van mindenféle írásjellel. Már szedtem le olyan videót ami szintén ilyen volt a bs playerbe de a Nero ba rendesen jelenítette meg. Ez a Nero ban is tele van írásjellel. Hogy tom normálisra csinálni?
2016. okt. 1. 01:10
8/19 A kérdező kommentje:
Bocsi félre érthetően mondtam. A magyarítást nekem is így szedte le. Nem oldható meg hogy ne legyen tele írásjelekkel?
pl: Dön=s@ el m/a"a%sz
Helyett: Döntsd el mit akarsz.
2016. okt. 1. 20:02
9/19 A kérdező kommentje:
így jelenítik meg nekem a szöveget a lejátszók:
Dön=s@ el m/a"a%sz
2016. okt. 1. 20:03
10/19 A kérdező kommentje:
A szövegnevek nálam is egyeznek. Megnéztem f3 nézőkével. Nekem is pontosan jól írja a szöveget. De a lejátszók nem úgy jelenítik meg.
2016. okt. 1. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!