Hogyan tudom berakni a sarokba a képet Microsoft Wordben?
Wordben szembesültem egy problémával. Képet akarok rakni a dokumentumom jobb alsó sarkába, de mindig elhagy pár centit a lap szélétől, ami ezen a képen látszik is: [link]
Hogy tudnám beállítani, hogy a kép pont a sarokban legyen?
Képen jobb klikk : Szöveg körbefuttatása-> Szöveg elé (vagy mögé ha úgy tetszik)
Aztán ezt állítsd:
amit a képen jobb klik : Méret és pozíció -> Elhelyezés fülén érsz el
Képen jobb klikk : Szöveg körbefuttatása-> Szöveg elé (vagy mögé ha úgy tetszik)
Aztán ezt állítsd:
amit a képen jobb klik : Méret és pozíció -> Elhelyezés fülén érsz el
A második válaszolónak:
1.: "amit a képen jobb klik : Méret és pozíció -> Elhelyezés fülén érsz el" - Nekem nincs ilyen opció a képre jobb gombbal való kattintás esetén.
2.: A szerkesztő felületen nekem is úgy mutatja, mintha tökéletesen a sarokban lenne a kép, de a nyomtatási képen (vagy abban az esetben, ha kinyomtatom) már elmarad egy kicsi a lap szélétől. Hálás lennék, ha megnéznéd, hogy neked tényleg a sarokban van-e a kép a nyomtatási képen.
Ismét a második válaszolónak:
Megtaláltam a beállítást, amit a képeden szemléltettél, de még mindig nincs a sarokban a kép a nyomtatási képen.
Nálam ott van, ettől függetlenül a nyomtatás során úgyse tud lapszélégi nyomni, ha ezt így akarnád kinyomtatni akkor levágná a szélét. Nem létezik olyan nymotató ami margó nélkül nymotat.
Legfeljebb úgy tudod, hogy A3 méretre rendezed és nyomtatod majd visszavágod A4-re.
Vagy így nymotatod és levágod a széleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!