Mi ez a mappa a Windows 10 újratelepítése óta?
SSD-m és HHD-m van, az SSD-re felraktam a Windows 10-et még múltkor.
A HDD üres volt, de volt benne egy mappa: "SoftwareDistribution", ebben a mappában még egy: "DeliveryOptimization"
Olyan idegesítő, hogy mindig kitörlöm (amit valamikor enged, valamikor nem, de általában engedi), és valahogy mindig visszakerül. Mivel függ össze? Mert ez régen nem volt, pedig előtte is ezt a Windows-t használtam.
Nagyon úgy néz ki, hogy a windows 10 eléggé felforgatja a dolgokat. Nekem néhány fontos porgram nem ment a windows 10-re frissítés után. Sokat zsenvedtem vele és sehogy sem jöttem rá a megoldásra. Nekem ez a cég tette rendbe az informtikai dolgaimat: [link]
Az a baj, hogy nem lehet, és valószínű nem is szabad mindenhez érteni. Erre sokszor rájöttem, mégis rendszeresen belefutok, hogy olyanokat szeretnék megoldani, amivel nem kellene foglalkoznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!