Van ilyen program, amivel így tudnék videózni?
Figyelt kérdés
Szóval nem igazán tudom hogy tudnék erre rákeresni, ezért teszem fel itt ezt a kérdést. Úgy szeretnék videót készíteni (okostelefonnal) hogy nem forgatom el a telefont a felvétel közben és mégis olyan legyen a felvétel mintha elforgatva vettem volna fel. Tehát ne állókép legyen. Elnézést ezért a nem szakszerű fogalmazásért,nem igazán tudom normálisan elmagyarázni. Ha valaki esetleg tud abban segíteni hogy ezt milyen programmal/beállítással lehet elérni,nagyon hálás lennék.2016. szept. 29. 01:09
2/6 anonim válasza:
Ez csak a hasznos képanyag óriási veszteségével oldható meg.
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, pont arra lettem volna kíváncsi hogy az állókép úgy vegye fel mintha megfordítanám a kamerát. Kár, hogy ezek szerint erre nincs lehetőség, pedig a modern technikával megoldhatnák már ezt is valahogy. :)
2016. szept. 29. 12:40
5/6 anonim válasza:
van ilyen, ha elforgatod az egészet vízszintesen, vagy pedig kihúzod a képet.
6/6 tabaki válasza:
#5:
Tényleg! Csak le kell fektetni a szereplőket, vagy nagyon sovány embereket felvenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!