Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Sikerült már valakinek Hackint...

HavanHUN kérdése:

Sikerült már valakinek Hackintosh-t telepítenie a gépére?

Figyelt kérdés

Valahogy nekem nem sikerül. Érdekelne, hogy van-e esetleg olyan, akinek sikerült ilyen / hasonló géppel:

8 GB RAM

MSI b150m Mortar

intel-core i5-6600 x4 @3.30GHz

NVIDIA GeForce GTX 750 Titan

Ha igen, akkor az le tudná-e írni hogy hogyan?

Illetve ha bárkinek van valami tanácsa azt szívesen meghallgatnám

Néhány dolog: Ha simán próbálom feltenni, amikor bootflagek nélkül indítom, csak az almás fehér kép van. És kész. "-v" flagnél meg végigpörög a szöveg, majd fekete képernyő és semmi.

A legmesszebb eddig ezzel jutottam: "/amd64 -v" Még úgy is hogy nem AMD-m van. Ezzel tovább jutottam a fekete képernyőn, ami most csak 1 másodperc volt, nagyobb felbontásra ugrott, viszont megállt. aztán fél percenként írta hogy "Still waiting for root device...", és nem haladt semmit. Próbáltam 3.0 és 2.0-s USB portba rakni a pendrive-ot, semmit nem változtat

#telepítés #Hackintosh #Yosemite-zone
2016. szept. 24. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Próbálj meg egy másik képfájlt használni, gyakori dolog, hogy maga a telepítő nem jó.

az "amd64" CSAK annyit jelent, hogy 64 bites a processzorod.

amd fx8 széria, pentium quad és i7 skylake is ugyan úgy "amd64" ként van definiálva (tapasztalat).

Szóval próbálkozz egy másik képfájllal, lehet, hogy a mostanid a vacak, vagy nézd meg, hogy jól írtad-e a pendrive-ra.

Illetve nézd meg, hogy az USB bootot 1000% támogatja-e az alaplapod (bár gondolom erre úgyis igen a válasz)

2016. szept. 24. 15:39
 2/4 A kérdező kommentje:

Jó tudni hogy csak annyit jelent hogy 64 bites

Mindenhol csak annyit írtak hogy az AMD felhasználók használják azt, gondoltam hogy AMD procikhoz van kitalálva :D

Az biztos hogy jól írtam pendrive-ra. Rendesen le lett formáza és rá lett írva a dmg fájl, az USB bootot meg természetesen támogatja az alaplap.

Most egy Yosemite 10.10-et próbáltam feltenni (Yosemite-zone-s dmg file).

De most letöltök egy másikat, vagy ma este vagy holnap jelentkezek

2016. szept. 24. 19:57
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem sikerült :(

Próbáltam mindenfélét, új dmg-el.

Ezt a képet kapom mindig a betöltő csík után: [link]

"-v"-vel mindig csak

"AppleUSBLegacyRoot::usbServiceCallGated::Failed to attach or start Legacy service"

meg

"Still waiting for root device" van.

2016. szept. 24. 22:33
 4/4 anonim válasza:
Két napja szenvedek vele, én is yosemitet próbálok most feltenni de nem akar bootolni az usb. Nem értek hozzá csak találomra csinálok mindent kb., a sierraval addig jutottam, hogy fekete képernyőn kiírogatott valamit, majd hasonló kép jelent meg mint neked de a szövegekkel együtt, viszont összefolyva, olvashatatlanul.
2016. nov. 9. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!