Hogyan tudnám megcsinálni?
Szóval szerkesztettem egy képet: ( [link] )
Viszont nagyon látszódik hogy magamat oda szerkesztettem,valaki esetleg tudna segíteni hogy ne üssön ennyire el tőle,és ne látszódjon hogy szerkesztettem?A .psd-hez link ha esetleg valaki önkéntesen segítene és ezer köszönet
Megfogadtam tanácsod, kicsit jobbra raktam, illetve újra kivágtam, jóval finomabban viszont még mindig látszódik azért a PH..Milyen módszerekkel lehet "egybe olvasztani" hogy ne üssön el ennyire a 2 egymástól?
Az új kép:
Ne privátba. Így legalább más is látja, és csinál neked jobbat.
Egy kísérlet:
Főleg a tónusokat keményítettem föl (fényerő-kontraszt), és többé-kevésbé megpróbáltam eldolgozni az éleket. Ideiglenesen ide raktam a PSD-fájlt (gőzöm sincs, Photoshopban hogy jelenik meg, mert Gimpet használtam):
A kép feketéi még kissé szürkék, itt van két tovább keményített próba:
A képrészletek színbéli összehangolását leginkább a színegyensúly, az árnyalat-telítettség és az említett fényerő-kontraszt funkciókkal tudod megoldani. Ezek gimpes megnevezések a Photoshopban eltérhetnek.
Utóirat: Nem tudom, mi a fjata színhatás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!