Mennyire látszódik rajta hogy "kamu" az ember középen?
Szóval ma kicsit ügyködtem és megpróbáltam lehető legjobb tudásom szerint megcsinálni a képet(én vagyok rajta) A kérdésem hogy mennyire látszódik hogy Photoshop által kerültem a képbe?Nagyon látszódik?Profilképnek szeretném,ha esetleg tudtok még tippet adni,vagy véleményezni azt megköszönném(tudom nem vagyok nagy ph mester)
Szerintem a cipő nincs jól árnyékolva a háttérhoz képest. Nem is kéne ennyire látszania.
A fenti kontrasztos részeken (kéz, sapka) pedig nagyon erős a körvonalad. Ez távolról is látszik. Ahogy az egész enyhén természetellenes hatást kelt, nem megfelelőek a szín- és fényviszonyok, nincsenek kellőképpen egyeztetve. Laikus is megmondja, hogy PS.
Ha esetleg valaki segítene benne azt megköszönném,itt van a .psd amit eddig csináltam:
Megfogadtam tanácsod, kicsit jobbra raktam, illetve újra kivágtam, jóval finomabban viszont még mindig látszódik azért a PH..Milyen módszerekkel lehet "egybe olvasztani" hogy ne üssön el ennyire a 2 egymástól?
Az új kép:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!