Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan távolíthatom el az...

Hogyan távolíthatom el az ÁNYK programot?

Figyelt kérdés
Az ÁNYK programot szeretném a gépről maradéktalanul leirtani. Windows XP Professional oprendszerem van. A Vezérlőpult/Programok eltávolítása listában nem látom az ÁNYK/adóbev programot...

2016. szept. 14. 13:56
 1/8 DjImipapa ***** válasza:
53%

Ne távolítsd el, lassan megint kell!:)

revo uninstallert tedd fel, és a keresőjét használva ítrogasd a kulcsszavakat(abev, adó, stb...) egyébként is revo a javasolt, mert az gyökerestől irtja ki a gombát!!!(ja az egy másik téma), azaz a programot.

2016. szept. 14. 16:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ! Tényleg manuálisan kell mindenhonnan kigyomlálni? Mily felhasználóbarat.
2016. szept. 15. 09:20
 3/8 DjImipapa ***** válasza:
29%
Nem, a revo uninstaller az egészet szedi.
2016. szept. 15. 12:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos a Revo sem talál semmilyen programot, ami az ÁNYK-ra emlékeztetne. Kulcsszavas kereséssel sem. Olyan, mintha a program nem is lenne feltelepítve a gépre, csak mikor elindítom, akkor betölt mindenféle régi adóbevallásos kitöltött doksit is és mivel a számítógépen több felhasználó is dolgozik, elég szerencsétlen helyzet egymás éves összkeresetét stb nézegetni. Jó lenne valahogy leirtani az egészet...
2016. szept. 20. 13:12
 5/8 DjImipapa ***** válasza:
0%
Röviden és velősen: töröld azt a mappát, aminek a neve abevjava, oszt naggyából kész is... azért mazsolázni lehet adószerű nyomokra a gépen, úgymint appdata, programdata mappák, és a dokumentumok körül. regisztrit nem piszkálnám, sok baja nem lesz.
2016. szept. 20. 16:00
 6/8 A kérdező kommentje:
OK, köszi, hogy írtál! Az lesz!
2016. szept. 21. 07:44
 7/8 anonim válasza:
100%

Ugyan régi már a kérdés, de én most futottam bele ugyanebbe a problémába. Nem kell egyesével törölni, a telepítési segédlet ezt írja:

"Amennyiben telepítve van már a nyomtatvány kitöltő a számítógépre, és másik könyvtárba szeretné telepíteni, akkor célszerű először eltávolítani a régit (abevjava_install.jar indítása, majd telepítés helyett a Telepített program eltávolítása funkció választása), majd utána újra telepíteni az új telepítési információkkal."

Működik, pár ikon marad csak az eltávolítás után, meg a már kitöltött nyomtatványok.

2020. okt. 26. 11:52
 8/8 anonim válasza:

Köszi 7-es! :D Bármilyen régi is a kérdés, mivel magyarországon ilyen 50ezer éves programok vannak és 50ezerévenként változtatnak, így ma, 2024. december 15-én is jól jött a válasz! Gyanítom 2077-ben is jól fog valakinek :D

Még mindig így működik, amit írtál. :)

A különbség, hogy mostmár azt hiszem a legtöbb ilyen nyomtatvány online, böngészőből is beküldhető. Nekem már nem kell az ÁNYK mostmár, lezártam 2 éve a vállalkozásom, és amit kell sztem online is be tudom nyújtani mostmár.

Ezt a hulladékot...-.-"

28/F

dec. 15. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!