Másnak sem működik az ÁNYK a (mai) frissítés óta?
Figyelt kérdés
Apám használja ezt a programot, és amikor ma elindította akkor frissítést kért a program. Meg is csinálta, lefutott és azt írta, hogy a frissítés kész. De utána próbáltuk elindítani, de nem indul. Fél másodpercig felvillan az a fekete parancssoros ablak, majd semmi.
Valakinek valami ötlet?
Köszi
2016. júl. 17. 17:50
1/5 anonim válasza:
Indítsátok el parancssorból, és nézzétek meg, mit ír ki induláskor.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt is próbáltam, de akkor is csak egy fél pillanatra ugrik fel a parancssoros ablak.. :(
2016. júl. 17. 17:55
3/5 A kérdező kommentje:
Ja várjál csak, nem is :) Eddig még csak a "futtatás" paranccsal próbálkoztam. Akkor megnézem ezt a parancssorosat is.
2016. júl. 17. 17:56
4/5 A kérdező kommentje:
Na de oda mit kellene beírnom? Soha nem használtam még.
2016. júl. 17. 17:58
5/5 anonim válasza:
Újabb Windowsok esetén ha Shiftet nyomva tartod aközben, hogy rákattintanál egy mappára, megjelenik a "parancssor indítása itt" (vagy hasonló) opció. Válaszd ezt, így nem kell elnavigálnod a megfelelő könyvtárba:) Aztán add ki annak a fájlnak a nevét, amivel indítod (emlékeim szerint abevjava_start.bat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!