League of legends (lol). Ma volt egy 1órás poro king mérkőzésem. Nektek volt már ilyen hosszú meccsetek?
Figyelt kérdés
Ez szerintem egy pörgős jàtékmód.Egy óra játékidőnél 140-140 volt a killek arànya,ràadásul a kedvenc karim
bannolva volt,meg iszogattam is :))Lényeg a lényeg,a meccset megnyertük,statom is jó volt :D (a meccs fel lett véve)Kérdésem,nektek is volt màr ilyen hosszú meccsetek?2éve lolozok,2x volt màsfél órás meccsem,de mindkettő rankeden.(màs:egyszer metinen volt 3,5órás aktìv war-om,win).Szóval a kérdésem,kinek milyen hosszú volt,a leghosszabb meccse,és milyen jàtékmódban a league of legends-ben?
2016. szept. 12. 21:04
1/3 anonim válasza:
5v5 ranked 145 perces meccs a rekordom
2/3 anonim válasza:
Nekem 137 perc summener's riften
3/3 anonim válasza:
Pár napja, haverral 120perces... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!