XBOX 360-ra hogyan kell játékot kiírni? Többi lent! Ui:Bocs a hosszú leírásért!
Figyelt kérdés
Van egy kiflashelt xbox-om amire játékokat szeretnék kiírni. Van egy HP 250 G3-as laptopom annak a gyári DVD írójával akarom majd kiírni. Volt egyszer hogy írtam játékot img burn-el beraktam a boxba be is adta hogy play Modern Warfare 2 még a képet is be adta a katonáról.Rámentem hogy play és egy piros X-es adott be.Ez miértlehet? A Válaszokat előre is köszönöm!Ja és kérek mindenkit hogy mellőze a: ˇVedd meg az eredeti játékot!ˇ és az ilyan hasonló beszólásokat!Szoktam venni eredeti játékokat de nincs pénzem hogy minden nap új játékokat vegyek!2016. júl. 31. 13:07
1/4 anonim válasza:
Szerintem alap, hogy aki kalózkodik, annak legyen már annyi esze, hogy magától kikeresi a végtelen interneten, és nem másoktól kérdezi meg, hogyan kell.
2/4 anonim válasza:
Igen, ha már nem akarod megvenni akkor ne oszd meg velünk!
Hidd el nem érdekel a problémád.
Amúgy is, miért segítene bárki is abban, hogy te ingyen játékokhoz juss hozzá?
Ami nagyon kell azt vedd meg, ha nincs pénzed menj el dolgozni stb...
Nem kell minden nap új játék, hidd el 1-2 hónapig is el lehet egyel lenni.
3/4 anonim válasza:
kellet neked xbox 360... nem inkább gépet vettél volna egyszerűbb kalóz játékot telepíteni sőt nagyon sok ingyenes játék is van..
4/4 A kérdező kommentje:
Ezek mind szépek és jók de nem ez volt a kérdés :D
2017. dec. 1. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!