Pdf. Be kell egy dokumentumot küldenem. Jelenleg worldbe-van. Letöltöttem pdf. Szerkesztő programot de így sem megy? Folyt köv lent.
Figyelt kérdés
Telepítés után azt írja ki, hogy rendszergazda kell hozzá, hogy újra tudjam telepíteni. Mióta véletlenül feltettem a windows 10-et a gépemre, azóta a nyomtatómat sem tudom használni, mert ahhoz is azt írja, hogy szóljak a rendszergazdámnak. Nos ő még nem ért rá. :) Tudnátok valami módszert, hogy hogy tudnám pdf-be tenni a world-ot jelen esetben? Egyébként miután sikerül majd egyszer végre letöltenem egy programot, mi lesz a menete az átalakításnak?2016. szept. 11. 14:23
2/6 anonim 

válasza:

Nem kell hozzá semmilyen PDF szerkesztő.
Word-ben exportálni kell és PDF formátumot választani, kb 2 kattintás.
3/6 tabaki 

válasza:

Számomra az sem egyértelmű, hogy Word van-e a gépeden. Ha nincs, online is átalakíthatod a fájlt:
4/6 anonim 

válasza:

Nem hogy Word, de még world is van neki.
Mivel sikerülne, ha nem azzal?
5/6 A kérdező kommentje:
Nem lehetett worldbe, valamit le kellett hozzá tölteni, de megoldódott köszönöm.
2016. szept. 16. 17:51
6/6 anonim 

válasza:

Word, az isten áldjon meg, nem World.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!