Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha letöltök egy PDF dokumentum...

Ha letöltök egy PDF dokumentumot, akkor miért csak úgy tudom megnézni, hogy a gép megnyitja az internetet, és megnyitja az az oldalt, ahonnét letöltöttem?

Figyelt kérdés

Régebben, megnyitottam egy letöltött PDF dokumentumot, akkor rögtön bejöttek az oldalak, és nem nyitotta meg az internetet.

De most megnyitja. És a PDF dokumentumok ikonja is más. Egy fehér lapon egy kis Mozilla ikon van.

A kérdésem az, hogy hogyan tudnám beállítani, hogy a letöltött PDF dokumentumokat meg lehessen nyitni anélkül, hogy a forrást megkeresse az interneten?

2015. aug. 5. 15:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Jobb klikk -> Társítás -> Adobe Reader
2015. aug. 5. 15:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem keresi meg az interneten, hanem csak simán a böngészőben nyitja meg. Ezen egy jobb klikk, társítás menüvel tudsz segíteni. Már ha tényleg pdf a dokumentum, és csak az ikonja más.
2015. aug. 5. 15:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, így már sikerült megcsinálnom.
2015. aug. 5. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!