Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik Sony Vegast vegyem meg?

Melyik Sony Vegast vegyem meg?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne, hogy nézegettem a kínálatot e-bay-en és hát annyi féle-fajta van, hogy azt se tudom ki kivel van...

Tehát egy olyan verzió kéne, ami teljesen kielégítené azon igényeimet, hogy a youtubra készített videókat megszerkesszem és HD minőségben feltöltsem. Eddig tetszik a program, természetesen nem az eredetit próbáltam ki, de feltölteni csak eredeti programmal szerkesztett videót szeretnék. Az árakat nézve is hatalmas különbségek vannak. 10-15 ezertől egészen a 200 ezres kategóriákig megy, de konkrétumot nem nagyon találtam, hogy mi a különbség, bár gondolom az utóbbi már szinte stúdió minőségű, készletű... A programhoz még nem nagyon értek, csak bele-bele kóstoltam, de mivel gyorsan tanulok és érdekelne is a dolog, így szeretném megvenni, nyilván emberi áron. Remélem tiszták a szándékaim, esetleg, ha kérdésetek van, tegyétek fel, válaszotokat meg előre is köszönöm!

2016. szept. 9. 15:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem tudom miből vontál le ekkora sületlenséget. Szimplán tetszik az amivel foglalkozok és magasabb szintre szeretném emelni, ezért is fordultam ide a kérdéseimmel, de ha ennyire zavar, akkor minek vagy itt?

Te totál félre értettél, mert folyamatosan hangsúlyoztam, hogy "emberi árakon" szeretném megvenni a programot és nem két kézzel szórom a lóvét... sőt, csak tudod én szeretek tiszta lapokkal játszani, de tudod mit nem írom le huszadjára is ezen soraimat, ha már az előzőekben sem tiszteltél meg annyival, hogy elolvasd, vagy elolvastad, csak értelmezni nem tudtad. Örülök, hogy válaszadásod sértegetéssel és gúnyolódással van tele, mi a francnak írsz akkor, vagy te ennyire ráérsz?

2016. szept. 12. 21:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Attól, hogy eredeti programot használsz attól nem lesz magasabb színvonalú a videód. Jó alapanyagból kell dolgozni, aztán ennyi. És meg kell tanulni használni a programot.

Azt sem értem, hogy kinek akarod bizonygatni majd a program eredetiségét, ki fog odamenni hozzád, hogy ugyan már mivel szerkesztetted a gameplay videódat?

Túl komolyan akarod venni magad, mondván, hogy minőséget akarsz adni a követőidnek. Ezért akár százezreket fizetsz ki fölöslegesen, mint, hogy ingyen letöltenéd valamelyik nyílt nemzetközi fájlmegosztóról. A youtube tele van tutorialokkal, olyan is van ami segít a feltört program aktiválásához is akár.

A jó minőségű videóknak nem sok köze van ahhoz, hogy jogtiszta programmal készültek-e, a vagy sem.

Szóval, lehet, hogy egy kicsit nyers voltam(vagyok), de szerintem rossz a megközelítésed a dologhoz. Az pozitív, hogy fontos számodra a minőség, de azt megkapod egy feltört programtól is. Sokkal nagyobb kihívás a kiegészítő programok megfelelő használata , mert ahhoz sok tutorial videót kell többször megnézni ami legtöbb esetben nem is magyar.

Jogtiszta videót ráérsz venni majd ha vállalkozásban fogod készíteni a videóidat és Áfás számlát is adsz majd melléjük.

2016. szept. 12. 23:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Szóval "jogtiszta videószerkesztőt" akartam írni.....
2016. szept. 12. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!