Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért hagyta az EA, hogy a...

Miért hagyta az EA, hogy a BF1 Open Betat-t a második naptól elárasszák a csalók?

Figyelt kérdés
Már az első nap az volt az érzésem, hogy itt valami nem kerek. Aztán a második még nem teljesen nyílt naptól, amikor még csak az előre kiküldött kulcsokkal lehetett felcsatlakozni, biztos voltam hogy a csapatból sokan aimoznak. A 3-4-ik napon már tele volt a net aimbot videókkal, most pedig több csaló videó van, mint rendes bemutató. Hogy hagyhatta ezt az EA és a Dice!!!

2016. szept. 5. 21:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Ójaj, egy ingyenes, tét nélküli bétában vannak csalók, ki gondolta volna. Menj vissza codozni.

Amúgy meg ordas nagy baromságot beszélsz, kb egy órája lettem 66 os, és nem rémlik, hogy találkoztam volna akár egyetlen csalóval is - nyilván vannak, de a legvalószínűbb az, hogy neked is, mint általában a tizenéveseknek, könnyebb le hackerezni a másikat, hiszen mi más oka lehetne annak hogy megölt, amikor te 1337 vagy, meg a neved XxXKill3rXxX, meg tolod a 360 noscope ot kikapcsolt monitorral, meg 5:4 képarányban játszol hogy nagyobbak legyenek az emberek.

2016. szept. 5. 22:50
 2/8 anonim ***** válasza:
bf4 -ben lvl 140 -es vagyok és én is észre veszek néha olyanokat hogy a csávó le lőtt de köze nem volt hozzám. Szerintem sem olyan nagy számban vannak talán egy 60 -as szerveren 2-3 ember , bár elég gáz .. Az meg igaz majd ha ki jön akkor nem lesz ennyi csaló mert nyilván nem fog az ember 15 ezerért egyfolytában új accot venni mert lebannolják .
2016. szept. 6. 00:11
 3/8 anonim ***** válasza:
a csicska doom 2016 -ban ott mondjuk csaltak teljes verzióban is elég sokan ezért el is adtam az a rakás sz*t.
2016. szept. 6. 00:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyeske! Minden tiszteletem, de figyu csak, én már akkor multiztam, amikor te még tervben se voltál, már a gyerekeim is multiznak! Egy kicsit jó vagyok a bf-ben, sokan csítereznek a rutinom miatt. De mivel az elmúlt évtizedek alatt (csak kíváncsiságból!!!!!) kipróbáltam már makrótól multihack-ig mindent, olyat is amiről te még nem is hallottál (de sok szerver admin csinálja), már messziről kiszagolom ha valaki csak rágondol az aimbotra. Azon kevesek közé tartozom, akik kaptak ingyen BF1 kulcsot a teljes játékhoz, mert 74 normál és spectator módban felvett videómmal egy tucat durva hack-et felderítettem és 55 csalót banoltak ezek alapján. Elhiheted, hogy nagyon sokan aimoznak a nyílt beta-ban. A csalók elleni védelem nem a felhasználó feladata, hanem a gyártóé!!!! Ha pénzt is kér érte, akkor meg kötelessége!!!! Én iszonyatosan vártam az új részt, de belátom, akkora bukta lesz, mint a hardline és battlefront.
2016. szept. 6. 01:27
 5/8 anonim ***** válasza:
egyet értek kérdező. bF4 is ezért gáz mert az adminok csalnak .. silent aimhacket gondolom nem kell bemutassam neked azt használják tömkelegével ..
2016. szept. 6. 14:37
 6/8 anonim ***** válasza:

A stílusodból kiindulva elég nehéz elhinni, hogy idősebb lennél 15 nél, azt meg pláne, hogy van nő aki gyereket szülne neked - de ha netán igaz, akkor nem irigylem őket.. Aranyos vagy a hack szaglászásoddal, de az utóbbi másfél évben egy játék hálózati részét programozom, van egy olyan érzésem, hogy egy pöppet mélyebben ismerem ezt a területet mint te.

Én elhiszem, hogy sokan csalnak, mint írtam semmilyen tétje nincs a dolognak, és egy böszme nagy címről beszélünk, már az előtt egyértelmű volt hogy lesznek csalók hogy bejelentették volna a bétát, ha valóban olyan régi motoros lennél mint állítod, akkor tudnád, hogy bf3 óta(~amióta ugrásszerűen megnőtt a battlefield népszerűsége) sok a csaló, mert sokkal több a játékos, ennyire egyszerű ez. Na de hogy olyan rengeteg lenne mint állítod, az fszság ahogy van.

De hogy a gyermetegek kérdésedre is válaszoljak, a hack átírja az értékeket a memóriában, egy teljesen új hack(amilyen még nem volt soha) nyilvánvalóan nem lesz kiszűrve abban a pillanatban ahogy valaki megcsinálta, képtelenség védekezni ellene. Megjegyzem az EA egy kiadó, ők pénzt adnak a játék fejlesztésére, a Dice meg egy játékot csinál, nem csalás elleni védelmet, erre van pl a Punkbuster - ami az évek alatt nem 55 csalót vágott ki eddig, hanem napi több ezret. Dolgoznak rajta, lehet piccsogni hogy miért nem csinálják jobban, de olyan ez mintha a részeg sofőr miatt az autógyártót anyáznád.

A logikád a bukását illetően meg egyenesen fenomenális, hardlinehoz, meg battlefronthoz hasonlítani, te jó ég. Őszintén remélem, hogy tényleg nem vagy több 15 nél, akkor még bőven van időd helyrerázódni - addig viszont tegyél egy szívességet a bf közösségnek, és ne vedd meg a bf1 et.

2016. szept. 6. 23:08
 7/8 FaiRenc válasza:

Sajnos én megvettem ,bár ne tettem volna kiábrándítóbb mint a sw battlefront.Imádtam a bf3-4-et ,de ez ?

Tele csalókkal a rendes játék is a single kétszer elakadt az ai hibája miatt,újra kellett pályákat kezdeni mert nem jött az ellenség vagy nem jelöltze ki a feladatot.Öreg játékos vagyok, admin több cs go szerón ,tudom miről beszélek cod 2-őn quake-én lan partykon nőttem fel.Szégyen ez a játék Hiába gyönyörű :(

2016. nov. 3. 21:43
 8/8 anonim ***** válasza:
2027 embert jelentettem eddig képekkel és videóval, többségük alap jump hacker, a föld alól lőnek, vagy sima OPK herok, de eddig 3 kapott bant amiről tudok, de ők is csak azért mert még a prémiumukat is lopták.
2016. dec. 21. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!