Fantom220 kérdése:
Link2sd Mért nem teszi át a programokat a második partícióra? Többi lent
Figyelt kérdés
Mindent megcsináltam Concorde Omega 3G tabletről van szó tehát rootolt készülék plusz particionáltam az sd kártyát 1db fat32 ( elsődleges partícióra)
1db ext4 ( elődleges partícióra) mert azt fogadta el csatoláskor Android 4.4.2 van rajta egyébkét autó linkelést bekapcsoltam + az értesítést hogy átlinkelte a programokat Programok Telepitésnél viszont Amikor indítanám a programokat zöld adroidos robot látható és ki írja hogy nem nyitható meg az adott program bármit is telepítek éppen .. Tehát látszólag átlinkelte és minden egyéb és mégse jó semmi nem tudom mért .. a válaszokat előre is köszönöm .
2016. márc. 2. 15:35
1/7 anonim válasza:
Az android 4.4.2-nél ez gyakran előfordul,mert nem írható.Ha flashelsz egy .zipet custom recoveryben,ami írhatóvá teszi,akkor működni fog.
2/7 A kérdező kommentje:
csak Részben értem amit irtál a recoveryt kéne át cserélni ? kicsit részletesebben leírnád köszönöm amúgy concorde omga 3g tabrol van szo
2016. márc. 8. 13:31
3/7 A kérdező kommentje:
Illetve láttam már olyan videót ahol részre van felosztva a kártya a 3dik partoció egy swap ha jol emlékszem az mért? lehet ezen is segít ? vagy nincs köze ehez hogy nem működik előre is köszönöm .
2016. márc. 8. 13:35
4/7 anonim válasza:
A flashelés biztos módszer.Csak kell hozzá egy custom recovery is.Ha ilyet nem találsz rá,akkor ne flashelj,mert softbrick-et csinálsz.
5/7 A kérdező kommentje:
Mi lehet még rá a megoldás ha nem ez ? A fizetős Link2sd nem segít ?
2016. márc. 12. 11:19
7/7 A kérdező kommentje:
Biztos hogy van rá szerintem max újra kellene tenni az androidot ha más nem.
2016. márc. 18. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!