Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Pokemon GO mikor jönnek a...

EXpeke kérdése:

Pokemon GO mikor jönnek a rare pokemonok?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne hogy 26. szinten vagyok,de még mindig az ilyen alap pokémonok jönnek leggyakrabban,és mikor fogok pl Charmanderrel meg ilyesmi ritkább pokémonokkal találkozni? Nagy városban lakom ahol tele van minden pokéstoppokkal.

#Pokémon #Pokémon GO #26 szint #ritka pokémonok
2016. aug. 29. 10:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A szinted nem befolyásolja, hogy milyen pokémon jön szembe. Mindenkinek ugyanaz a típus jön, ugyanazzal a movesettel és ugyanazzal az IV-vel. A szinted egyedül a pokémon CP-jét befolyásolja, magasabb szinten magasabb CP-jű pokémonok jöhetnek szembe, de nem feltétlen minden esetben, hiszen ez egy randomizált szám.

Kereshetsz fészkeket, ahol egy helyen ritka pokémonok születnek sokszor egymás után, és egyszerre több is. Ha Budapesten laksz, akkor szólj, és adok tippeket. Más lehetőség, hogy utazgass, mert más helyeken más típusú pokémonok gyakoribbak. Nyilván a Weedle, Pidgey, Zubat, Rattata négyes mindenhol gyakori, de más eltérések lehetnek. Illetve van még egy olyan lehetőség, miszerint az incense a semmi közepén, szóval minden stoptól és adatforgaomtól mentes helyen, ahol semmi nincs a sightings listben, random pokémonokat vonzz oda, nem a közelieket, hisz olyan nincs. Így nagyobb az esély ritkább pokémonra. Én ezt még csak egyszer próbáltam, jött pár Pidgey és Weedle, de jött pár ritkább is: Kabuto, Charmander, Sandshrew.

A ritka pokémonok ritkák, szóval ne várd, hogy majd egyszer ők lesznek többségben. Minden jelenlegi ritkára jut 20 Weedle, 25 Pidgey és 10 Zubat (most mondtam valami számot).

2016. aug. 29. 14:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem,köszi szépen.
2016. aug. 29. 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Véletlenszerű, de minél nagyobb vagy ,annál nagyobb az esély rá, hogy ritkább pokémonok jelennek meg. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
2016. aug. 30. 17:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez téves következtetés. Mint mondtam mindenki ugyanazt a pokémont látja ugyanazon a helyen és időben. Sőt még az adataik is egyformák mindenkinél, leszámítva a CP-jüket. A pokémon-születés egységes és randomizált az egész világon, többek között ezért is nem lehet offline játszani a játékot.
2016. aug. 31. 17:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Viszont az igaz, hogy a sok panaszkodás miatt most már bizonyos időközönként szoktak változtatni azon, hogy hogyan születnek a pokémonok: milyen típusok milyen gyakorisággal fordulnak elő, stb.
2016. aug. 31. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!