Pokemon GO mikor jönnek a rare pokemonok?
A szinted nem befolyásolja, hogy milyen pokémon jön szembe. Mindenkinek ugyanaz a típus jön, ugyanazzal a movesettel és ugyanazzal az IV-vel. A szinted egyedül a pokémon CP-jét befolyásolja, magasabb szinten magasabb CP-jű pokémonok jöhetnek szembe, de nem feltétlen minden esetben, hiszen ez egy randomizált szám.
Kereshetsz fészkeket, ahol egy helyen ritka pokémonok születnek sokszor egymás után, és egyszerre több is. Ha Budapesten laksz, akkor szólj, és adok tippeket. Más lehetőség, hogy utazgass, mert más helyeken más típusú pokémonok gyakoribbak. Nyilván a Weedle, Pidgey, Zubat, Rattata négyes mindenhol gyakori, de más eltérések lehetnek. Illetve van még egy olyan lehetőség, miszerint az incense a semmi közepén, szóval minden stoptól és adatforgaomtól mentes helyen, ahol semmi nincs a sightings listben, random pokémonokat vonzz oda, nem a közelieket, hisz olyan nincs. Így nagyobb az esély ritkább pokémonra. Én ezt még csak egyszer próbáltam, jött pár Pidgey és Weedle, de jött pár ritkább is: Kabuto, Charmander, Sandshrew.
A ritka pokémonok ritkák, szóval ne várd, hogy majd egyszer ők lesznek többségben. Minden jelenlegi ritkára jut 20 Weedle, 25 Pidgey és 10 Zubat (most mondtam valami számot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!