Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » After Effects Render Probléma?

After Effects Render Probléma?

Figyelt kérdés
After effects CC 2015-ben rendereltem egy videót, és mindegyik lejátszó förtelmes minőségben játssza le, ugyan ez van hogyha Premiere Pro CC-be akarom berakni, egyedül a VLC player adja le normális minőségben. Valaki segítene? Hogy legalább a video editor program fogja fel normálisan...

2016. aug. 29. 07:22
 1/2 anonim válasza:

A renderelésben nagyon nem mindegy, hogy milyen beállításokat használsz. Annak, hogy rossz a minősége a videónak, vagy kezelhetetlen, temérdek oka lehet. Én személy szerint nem akartam sose belebonyolódni az aprólékos beállításokba mert mindig rosszul sült el.

Ha Adobe termékekben dolgozol, (Ae, Pr stb.) akkor van lehetőség külön programban lerenderelni a projektfájlt ami előre megszabott beállításokat tartalmaz minden lehetséges platformra. (A YouTube-tól kezdve a mozivászonig) Adobe Media Encoder a neve ami elméletileg alapból járna az After Effects-hez, vagy Premier-hez. Csak belehúzod a projektfájlt, kiválasztod, hogy milyen platformra akarod lerendereltetni a videót, majd elindítod.

Ennek a programnak egyéb előnye, hogy tudod renderelés alatt is folytatni a szerkesztést.

Remélem ez segített.

2016. aug. 29. 10:39
 2/2 A kérdező kommentje:
okkés, köszi!
2016. aug. 30. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!