Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Adobe After Effects CS5...

Adobe After Effects CS5 mentés probléma. Miert akadozik?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Hobbiból ki akartam próbálni az AE-t, aztán úgy alakult, hogy csinálnom kell egy videót(HOLNAPRA), egész hétvégén szerkesztettem, letöltöttem egy témát is, azt kedvemre átalakítottam. De már az AE-ban is akadozik a kép és nem tudom, miért. Renderni próbáltam, hogy AVI-ba mentsen, de ugyis akadozik a kép, amellett,hogy 8mp 3GB... Valaki tudna nekem segíteni? Konkrétan megmentené az életem.

2015. ápr. 26. 12:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem elég erős a géped. De próbáld quicktimeba, vagy valami másba menteni, mert az avi tényleg felfalja a memóriádat...
2015. ápr. 26. 12:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos tényleg elég gyenge, de reménykedtem, hogy kiküszöbölhető. A QuickTime-ot letöltöttem, remélem segít.

Ezer hála, köszönöm!:)

2015. ápr. 26. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Remélem sikerül!
2015. ápr. 26. 13:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Még én is reménykedem, mert borzalmasan hosszú idő, mire elmenti így. Már kb másfél órája elkezdtem és még hátra van 2,5 de remélem ez is csak a gyenge teljesítmény miatt. Bár az .avi-ba mentésnél sokszor jártam úgy,hogy kiírta,higy "Failed"... Remélem most nem történik ez.
2015. ápr. 26. 15:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Barátom, az aviba mentés öngyilkosság. Mentsd ki Best settints-el és H.264-es Mp4-be. Akkor a minőség is jó lesz és nem lesz 20 gigás fájlod
2015. máj. 29. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!