Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Így lehet telefonnal hangot...

Így lehet telefonnal hangot rögzíteni?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megoldani, hogy amikor a számítógépemen felveszem a képernyőt, akkor a telefon mikrofonjával rögzítse a hangot. Ez lehetséges?

2016. aug. 28. 19:09
 1/9 lali51 ***** válasza:
Lehet
2016. aug. 28. 19:23
 2/9 A kérdező kommentje:
És azt is elárulod, hogy hogyan? Xd
2016. aug. 28. 19:26
 3/9 lali51 ***** válasza:
Kapcsold be a mikrofont,lehet hogy valamilyen alkalmazást kell telepíteni,telefon tipustól függően.
2016. aug. 28. 19:47
 4/9 A kérdező kommentje:
xD A leírást meg unalmamban írtam.
2016. aug. 28. 20:13
 5/9 anonim ***** válasza:
androidnál megoldható, play áruházból wo mic alkalmazást kell letölteni és megnyitni. Gépre is le kell tölteni a wo mic kliens programot, majd csatlakozol a telefonnal a géphez és működik is.
2016. aug. 28. 20:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Vagy szimplán a hangfelvevővel felveszed ezt, a másikkal azt, és összevágod egy vágóprogrammal őket, és ez nem is nagy gond, hisz vágóprogramra alapból van is szükséged...
2016. aug. 28. 20:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Az van, de nincs kedvem 2 órán keresztül tized másodperc pontosan igazítgatni a hangot. Mellesleg elő adás miatt kellenr. :)
2016. aug. 28. 21:36
 8/9 A kérdező kommentje:
A wo mic nem működik :/
2016. aug. 28. 21:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem kell 2 óráig, az se baj, ha tizedre nem pontos, én úgy szoktam, hogy visszaszámlálok, 3-2-1 GO!, és amikor a G-t mondom, akkor lövök, ütök, vagy ez attól függ, milyen játékkal játszok, majd elkezdem a videót, utána összevágom, és a videó elején a tesztelést levágom...

Igazából még nem valósítottam így meg videót, csak teszteltem... a PS4 vette a képet, gépről hangot, Pendrivera copy, összevágás...

Mivel neked streamhez kéne, így nincs nagyon jó ötletem, csak egy kicsit beteg...

Ha van egy kábeled, aminek mind a két vége jack, akkor ez működhet... egyik vége a telóba, másik a gép mikrofonlikába, és az a lényeg, hogy ami a telefonon szól, az megy bele a gépen a mikibe, és hát ugye berakod alapértelmezettnek, akár játékokban is tudod használni...

Annyi a bibi, hogy amit te mondasz a telefonnal, azt ő élőben nem játssza le, esetleg valamilyen Speech Jammer nevű alkalmazás segítségével működhet, pici késéssel.

Ha valami nem sikerül, PM!

MakroBox

:)

2016. szept. 3. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!