Így lehet telefonnal hangot rögzíteni?
Nem kell 2 óráig, az se baj, ha tizedre nem pontos, én úgy szoktam, hogy visszaszámlálok, 3-2-1 GO!, és amikor a G-t mondom, akkor lövök, ütök, vagy ez attól függ, milyen játékkal játszok, majd elkezdem a videót, utána összevágom, és a videó elején a tesztelést levágom...
Igazából még nem valósítottam így meg videót, csak teszteltem... a PS4 vette a képet, gépről hangot, Pendrivera copy, összevágás...
Mivel neked streamhez kéne, így nincs nagyon jó ötletem, csak egy kicsit beteg...
Ha van egy kábeled, aminek mind a két vége jack, akkor ez működhet... egyik vége a telóba, másik a gép mikrofonlikába, és az a lényeg, hogy ami a telefonon szól, az megy bele a gépen a mikibe, és hát ugye berakod alapértelmezettnek, akár játékokban is tudod használni...
Annyi a bibi, hogy amit te mondasz a telefonnal, azt ő élőben nem játssza le, esetleg valamilyen Speech Jammer nevű alkalmazás segítségével működhet, pici késéssel.
Ha valami nem sikerül, PM!
MakroBox
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!