Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Deus Ex HUMAN REVOLUTION-ban...

A Deus Ex HUMAN REVOLUTION-ban miért nem tudtam végén a "Sarif" végződést választani?

Figyelt kérdés
Csak Darrow,Taggert és az önmegsemmisítés között tudtam választani de miért hogy hogy nem kaptam meg a Sarif végződést?Mit hagytam ki vagy mit rontottam el?Aki kicsit otthon van a játékban elmagyarázná illetve szerintetek melyik a legjobb végződés?

2016. aug. 27. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a legújabb részt várom virágboltosítva, de lehet hogy várhatok rá még jó sokáig...:(
2016. aug. 27. 21:26
 2/5 A kérdező kommentje:
?WTF :D
2016. aug. 27. 21:48
 3/5 anonim ***** válasza:

"?WTF :D"

???

2016. aug. 28. 19:00
 4/5 anonim válasza:

Panchaeán meg kell keresned David Sarif-et, ahogyan Taggartot is megtaláltad. Ha jól emlékszem, Taggart a szerverteremben volt, Sarif pedig lent az "Engine Room"-ban (ahol van egy mini tengeralattjáró is).

Ezt az építési területről érheted el (ahol esik a hó és sok őrült munkás is van).

A legjobb végződés? Ez tőled függ.

- Az önmegsemmisítés mindenkit megöl (Jensen, Taggart, Sarif) és a világot kétségek között hagyja.

- Darrow adását közvetítve elmondhatod az emberiségnek az igazat a manipulált implantokról.

- Sarif kérése, hogy mindent a Humanity Front-ra hárítsunk, hogy az ő cége és az augmentáció-ipar tiszta maradjon. Ezzel zavartalanul folyik tovább az implantok készítése.

- Taggart is az igazat szeretné elmondani, annyi különbséggel, hogy okként Neuropozyne-mérgezést említsünk. Így ugyan tovább folyik az implantok készítése, de sokkal szigorúbb biztonsági feltételek mellett.

2016. okt. 1. 13:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Késő válasz. Én Taggart végződését választottam. Még a teljes megsemmisítés volt csábító, hogy az emberiség magától tiszta lappal indulhasson. Azt nem tudom, hogy meg van-e magyarázva a Mankind Dividedben, ha meghal mindenki, akkor Jensen, hogy szerepel a kövi részben?

De nemrég megvettem, úgyhogy nemsokára remélhetőleg meglátom.

2021. jan. 12. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!