Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Linuxmintem van és a windowsbó...

Linuxmintem van és a windowsból linuxra a firefoxnak a szinkronizálása nem működik, nem tudom átvinni, mit kell tenni?

Figyelt kérdés
Mate, Sarah 32bit. Próbáltam a szokásos módon html-be menteni majd linuxba vissza importálni de nem lát semmit sem.

2016. aug. 25. 06:45
1 2 3
 11/24 Alain Delon ***** válasza:
Örülj neki, hogy a telepítésnél jelszót kér, és nem tudja magát feltelepíteni minden jött-ment kártékony program, mint a Windowson.
2016. aug. 25. 11:22
 12/24 A kérdező kommentje:

Nem tudok mit mondani rá, most ismerkedek a linuxal, sok akadályba ütközök.

Most pl, a Skype aktív, de ha újraindítok megint be kell jelentkeznem a Skypébe, miért nem jegyzi meg? Ill miért nem indul el a linuxal egy időben? Vki tud ebben is segíteni?

2016. aug. 25. 11:27
 13/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ez már a Skype progi beállításain múlik.
2016. aug. 25. 13:58
 14/24 anonim ***** válasza:

Amúgy semmi gond, ha ismerkedsz a Linuxszal, csak ne legyél rá mérges, ha nem tudod, mit miért csinál.

Türelem, nyugalom, kitartás. Bele kell rázódni, ez természetes. A profik is így kezdték.

:))

2016. aug. 25. 14:13
 15/24 A kérdező kommentje:
A Skypébe szten nem lehet megjegyeztetni , annyi angolt én is tudok, de már legalább ami nekem kell az müxik még a híradót is tudom nézni, a gépem is szereti. Csak mán meg mindent pirossal aláhúz, az imélemnél vettem észre pedig nem csinálta.
2016. aug. 25. 14:25
 16/24 anonim ***** válasza:
Thunderbird? Tudsz helyesírás ellenőrzés nyelvet változtatni a beállításoknál.
2016. aug. 25. 14:38
 17/24 Alain Delon ***** válasza:
Mikor nekem volt Skype-om, abban be lehetett állítani az automatikus bejelentkezést és annak tiltását is.
2016. aug. 25. 15:54
 18/24 A kérdező kommentje:

Nos annyira jutottam hogy ha nem is indul el magától de legalább már jelszót nem kér, ott volt bejelentkezéskor alul egy pipa ami kiütötte a szememet :D szval azzal ez a része sikerült!

A programok, csomagok vagy mik telepítésekor tik szelektáltok egyáltalán? Mert én mindent felküldtem még a harmadik féltől is mindent ha minden igaz.

2016. aug. 26. 11:46
 19/24 A kérdező kommentje:

"Thunderbird? Tudsz helyesírás ellenőrzés nyelvet változtatni a beállításoknál."

Megnézem mi lenne az amiről beszélsz! És majd lesz aztán vhogy..

2016. aug. 26. 11:48
 20/24 anonim ***** válasza:
A levelezésben a piros aláhúzásra írtam. A levelezőprogramban kell beállítani a helyesírás ellenőrzést és a nyelvét.
2016. aug. 26. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!