Linuxmintem van és a windowsból linuxra a firefoxnak a szinkronizálása nem működik, nem tudom átvinni, mit kell tenni?
Nem tudok mit mondani rá, most ismerkedek a linuxal, sok akadályba ütközök.
Most pl, a Skype aktív, de ha újraindítok megint be kell jelentkeznem a Skypébe, miért nem jegyzi meg? Ill miért nem indul el a linuxal egy időben? Vki tud ebben is segíteni?
Amúgy semmi gond, ha ismerkedsz a Linuxszal, csak ne legyél rá mérges, ha nem tudod, mit miért csinál.
Türelem, nyugalom, kitartás. Bele kell rázódni, ez természetes. A profik is így kezdték.
:))
Nos annyira jutottam hogy ha nem is indul el magától de legalább már jelszót nem kér, ott volt bejelentkezéskor alul egy pipa ami kiütötte a szememet :D szval azzal ez a része sikerült!
A programok, csomagok vagy mik telepítésekor tik szelektáltok egyáltalán? Mert én mindent felküldtem még a harmadik féltől is mindent ha minden igaz.
"Thunderbird? Tudsz helyesírás ellenőrzés nyelvet változtatni a beállításoknál."
Megnézem mi lenne az amiről beszélsz! És majd lesz aztán vhogy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!