Linuxmintem van és a windowsból linuxra a firefoxnak a szinkronizálása nem működik, nem tudom átvinni, mit kell tenni?
ha windowsról akarsz átmenni linuxra, akkor a windowsos gépen kell csinálnod egy ffox sync accountot, utána meg be kell jelölni, hogy miket akarsz szinkronizálni. ez mintegy "felhőbe" menti az user preferences-t.
Utána a linux mintben elindítod a ffoxot, és a sync accountodba bejelentkezel, és beállítod, hogy szinkronizáljon. már kész is vagy.
Ha sokáig nem vagyok a gépnél (de ezt akinek linuxa van nem is kéne sztem kérdezni, na mindegy..) és visszajövök gépezni, azután frissítéseknél, telepítőcsomagoknál stb, ahol egy linux kérni szokta.
Szinkronizáció? Semmi? Senki?? :-/
"hogyan kell a jelszót levenni róla mert mindenhova kéri feszt"
Ez nem Win. Ha jelszót kér, azt okkal teszi.
Ha meg a képernyővédő kér mindig jelszót, azt ki tudod kapcsolni.
MEGVAN, JÓ LETT! De az a helyzet eddig is mindent ugyan úgy csináltam már sokadszorra, most miért nem volt jó az tényleg nem értem, belépett a synchbe, megerősítettem az imélem és semmi, úgy látszik ki kellett dolgoznom magam. Kösz mindenkinek!
esetleg mert megint van egy problem, nem tudjátok hogy a 3.5-es beépített kártyaolvasómat hogyan tudnám életre kelteni? usb is van benne kettő de azok sem működnek sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!