Mondanátok a prezentációkészítő programokat, amik többet tudnak a PowerPointnál?
Figyelt kérdés
Mondanátok a prezentációkészítő programokat, amik többet tudnak a PowerPointnál? (Mindegy, hogy ingyenes, vagy nem)2010. ápr. 20. 17:18
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
openoffice nagyon pazarolja a rendszer erőforrásait, és nem hatékonyan működik.
animációkkal több probléma van, inkább képkockánként rajzolom meg az áttűnéseket flashben ehelyett.
emellett: a most készített openoffice dokumentumaid a későbbi verziókban nem fog rendesen megjelenni.
3/4 anonim válasza:
már rengetegszer megpróbáltam átállni az MS office helyett az openoffice-ra de valahogy sosem sikerült. Az openoffice tul. képpen használhatatlan. Van benne 1-2 nagyon jó dolog, de szerintem a powerpointnál jobbat nem nagyon fogsz találni...
4/4 anonim válasza:
Nekem nem volt más választásom, de csak akkor sikerült normálisan telepiteni, amikor a Registrytől kezdve mindenhonnan sikerült törölni az MS Office-t. Most már kizárólag OpenOffice-t használok, meg kellett szokni, nem vészes. Túl drága játék az MS Office 2007.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!