Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom kiemelni Photosho...

Hogyan tudom kiemelni Photoshopban?

Figyelt kérdés
Szóval,van kocka hasam,de nem olyan nagyon nagyon durva de alakul(rajta vagyok,rendszeres edzés stb.) és szeretnék tanácsot kérni hogy Photoshopbna hogy kell "kiemelni" a kocka hasam vagy hogy is fogalmazzak,szóval valahogy ki emelni/jobban látszódjanak a vonalak/látszódjon hogy ott még is valami alakul,szóval nem szeretnék egy kamu kocka hasat csak kicsit meg effektelni hogy jobban látszódjon. Erre szeretnék ötletet kérni,segítséget akár hogy valaki le írja hogy hogyan csináljam meg akár ha küld egy megfelelő tutorial videót,köszönöm :)

2016. aug. 21. 00:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Expozíció --> Gammat vedd feljebb(húzd jobbra)
2016. aug. 21. 01:08
 2/4 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb, sőt, az egyetlen egyszerű megoldás, ha megkérsz valakit, aki ért hozzá, hogy csinálja meg.
2016. aug. 21. 02:37
 3/4 A kérdező kommentje:

1. köszönöm valami hasonló hatásra gondoltam,ezt nem lehet még valahogy meg spékelni?

2. csak nincs a közelembe egy ilyen ember se..azért meg nem szeretnék pénzt ki adni :S ingyen meg egy vad idegen se fog szerintem neki állni

2016. aug. 21. 13:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Esetleg ha ide ki teszem a képet,akkor valaki meg tudná nekem csinálni?Ha ráér,és nagyon segítőkész akar lenni, előre is megköszönöm:)
2016. aug. 21. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!