Photoshopban milyen kreatív dolgokat lehet csinálni?
Némi túlzással minden megvalósítható vele.
Színek módisítása, minták klónozása, színcsere, kivágások, rétegrk lehetősége, fából vaskarika, és még satöbbi. A rajzolást majd kifelejtettem. Sok gyakorlat, és az eszközök megfelelő kombinálása, és az ezekben rejlő lehetőségek alkalmazása, és grafikai érzék elengedhetetlen, és persze sok-sok idő. Ezek kellenek a használatához.
#1 feddő szavait meg tudom érteni, pont a háttércserét meg a körberajzolást most kérdezték a napokban -- ezek szerint nem te voltál, légy elnéző.
A fentiek a legegyszerűbb alapdolgok, olyan messze vannak a kreativitástól, mint Makó Jeruzsálemtől. Ha érdekesebb dolgokra is kíváncsi vagy, csemegézz ezekből:
@#6:
Jaj már, hát persze.
Ez ilyen.
Ha morcos szavaidat nem a korai kelés sugallta, hanem az, hogy a hozzászólásomat esetleg a tiéd leszólásának érezted, hát eszem ágában sem volt ilyesmi, minden szavaddal egyetértek. A sajnálatosan definiálatlanul hagyott „fentiek” csakis a Kérdező által említett apróságokra vonatkozott, egyszerűen murisnak találtam, hogy a körberajzolás megkapja a „kreatív dolog” titulust. Kábé ehhez hasonlónak éreztem a kérdést: Milyen táncművészeti elemet lehetne még kiagyalni az orrtúráson és a hasra esésen kívül?
De igazad van, némiképp elszaladt velem a ló, ötletesen használva a legegyszerűbb fortély is vezethet látványos és izgalmas eredményre. Mea maxima culpa, remélem, Kérdező sem veszi lelkére a méltatlanul lesajnálóvá lottyant körítést, és érdemesnek tartja utánajárni, hátha talál néhány hasznos ötletet a linkelt tutoriálokban.
A korán keléssel abszolút összefügg, de teljesen más dologról van szó. Már sokadjára futok bele abba, hogy két lapfülön böngészgetem a Gyk.-t, két külön kategóriában. Otthon kategóriában akartam valakit picit megfeddni tiszteletlensége miatt, aztán hagytam. Pár pillanat múlva meggondoltam megam, kiírtam amit akartam, de közbe már ennél a kérdésnél jártam, és én marha, ide írtam.
Bocs. :) Le kell szoknom erről, és sokkal több kávéval kell indítanom a napot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!