A The Sims 4 letoltve ugyan annyi helyet foglal mintha telepitve lenne?
Mivan?
Ha van elég helyed, akkor fel tudod rakni, más kérdés, hogy fog e futni. De ha a géped nem felel meg neki, akkor nem fog futni, vagy csak élvezhetetlenül.
Ugy ertettem, hogyha telepitem a rendes megvett jatekot akkor lehet nem tudnek jatszani mert a gepem nem felelne meg neki. Kicsit ossze-vissza irtam bocsi
Koszonom a valaszt mindkettotoknek :)
Ha megveszed, ha nem a gépigény ugyanaz, sőt DLC-kel még nő is... Ha nem felel meg a géped, akkor sajnos nem fog jól futni, vagy el sem indul.
Milyen géped van?
Telepíteni mindenképp kell, akkor is ha megveszed, akkor is ha letöltöd.
A letöltött játék több helyet foglal, mivel akkor a telepítő fájl is a gépeden van, ha megveszed akkor meg a dvd-n van.
Ha nem elég jó hozzá a géped akkor egyik sem fog menni, először nézd meg a gépigényét a játéknak.
Lenovo g50
Koszonom az eddigi valaszokat:)
G50 és még valami?
Mert Leniűovo G50-en fog menni. Legalábbis amit én találtam abban i7+R5 235 van, ezen azért eldöcög elég szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!