Új videokártya ellenére is ugyan azt a hibaüzenetet kapom! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Régi Intel Q35 Express Chipset Family videokártyámat lecseréltem egy Gigabyte nVidia Geforce GT710-re.. Elindítottam a játékot, ez esetben a Sims 4-et, és ugyan azt a hibaüzenetet írta ki mint a korábbi kártyánál, hogy túl gyenge a videókártya a játék futtatásához stb.. pedig messze menni kéne vele....mit tegyek? Teljesen tehetetlen vagyok már, direkt ezért vettem a videokártyát, erre semmi..2016. máj. 30. 10:51
1/7 Lord Hidan válasza:
gt 710 most komolyan? Játékra?? Mondjuk a sims 4-nek el kéne futnia vele. Drivereket feltelepítetted?
2/7 A kérdező kommentje:
igen.
2016. máj. 30. 11:00
3/7 anonim válasza:
Biztos, hogy a videűkártyát kifogásolja a játék a hibaőzenetben és nem valami egyebet? Mit ír ki pontosan?
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
Pontosan ezt:
Unable to start:
Can't run The Sims4 with the video card in this system. Please check that the video card meets the minimum specicications and that the latest video drivavers are installed.
2016. máj. 30. 11:11
7/7 anonim válasza:
Atdugtad a kabelt a VGA-ba?
BIOS-ban le van tiltva az integralt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!