Sajnos hozzám is elért a GTA 5 gond, h 10 lerc után szaggat. Olvasgattam a többi kérdést, de így átláthatóbb több info a kérdés alatt ezzel mit lehet kezdeni? :/
Figyelt kérdés
Olvasgattam több kérdésben ugyanezt, de az átláthatóság érdekében gondoltam nyitok egy újat. Most kezdtem GTA 5-zni, Full HD-ban és tökéletesen futott. Most akartam volna megint játszani és akármi van 10p után szaggat.
PC config:
CPU: AMD A10-5800K
GPU: Radeon R9270X 2GB ( OC )
RAM: 8 GB hyperx 1866Mhz ( DDR3 )
Alaplap: GIGABYTE FA85X-D3H
Táp: FSP 550W
Kiemelném eddig tényleg tökéletesen ment :/
2016. aug. 15. 09:15
1/2 anonim válasza:
nem frissitettél véletlen grapics drivert mostanában mert hasonlo gondal küzdök éppen és igaz lehet hogy az a baj vagy ha ramot tettél bele akkor vedd ki az ujat és nézd meg anélkül
2/2 A kérdező kommentje:
Nem nagyon nyúltam a géphez, csak tavaly vagy tavalyelőtt nem is tudom amikor vettem a videókártyát :) lehet hogy a videodriver csinálja ( erre nem is gondoltam mert már azért a GTA V-el illene, hogy kompatibilis legyen maximálisan ) de válaszolva igen frissítettem, úgyh. meg is nézem lehet, hogy az a ludas nem lepődnék meg azon, hogy félrecsúsznak a driverek :D
2016. aug. 16. 08:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!