Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » 23.976 fps van egyszerűen nem...

Rózsa józsef kérdése:

23.976 fps van egyszerűen nem tudom lejátszani a tv-n! Mi a gond?

Figyelt kérdés

ha egy film 23.976 fps van egyszerűen nem tudom lejátszani a tv-n. kockás lesz, ilyen: [link]

Ha találok olyan filmet ami 24.000 fps-en van az tökéletessen megy. Igen tudom hogy gagyi technika tv-m van de szeretnék valami progit vagy nem is tudom mit amivel átkonvertálhatom 24.000-re vagy valami mást ötlet is jöhet. tv csere nem opcio

2016. aug. 10. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Közvetlen a tv-n próbálod mondjuk pendrive-al vagy a gépet kötöd vele össze hdmi-vel?
2016. aug. 10. 21:27
 2/3 A kérdező kommentje:
pendriveról
2016. aug. 10. 21:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Próbáld meg géppel összekapcsolni a tv-t és úgy lejátszani.

Nincs a tv-n bekapcsolna valamilyen Motion interpolation/Frame Interpolation funkció?

(Vagy valami képjavító, dinamikus kontraszt szemkímélő vagy bármi..)

Próbáltad más fájlformátummal? (avi,wmf,flv,mkv.mpg..)

Próbáltad már bitrátájú és felbontású filmmel is?

Valószínűbb, hogy nem az fps-el van a gond, hanem, hogy a tv nem elég erős, hogy lejátssza amit szeretnél.

Szerintem próbáld végig szép sorba .mkv és .avi formátummal.

360p 23.976;480p,596p,720p...

Alacsony bitráta és felbontás mellett le kell játszani.

Idővel kitapasztalod, hogy mondjuk a 720p 6mb/s bitráta még jó neki, de 8mb/s már sok.

Ha semmi nem működik és tényleg ilyen problémája lenne akkor végső megoldásként te is átkonvertálhatod a videókat 24 fps-re.

Egyébként mi a tv pontos típusa?

2016. aug. 11. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!