Pintér Árpád kérdése:
Hogyan tudnám leszedni a gépről a windows 10-et és helyette a windows 7-et visszatenni?
Figyelt kérdés
30 napnál régebben van fent a gépen a win 10 64bit-es verziója és kicsit gyenge hozzá a gépem, ezért akarom visszarakni rá telepítő cd-ről a 32 bit-es win 7-et, de egyszerűen nem tudom. boot-ol a cd-ről, de mást nem tudok elérni, csak hogy a win 10 alapra áll vissza.
ha tud valaki, legyen szíves írjon.
2016. aug. 13. 20:31
2/7 A kérdező kommentje:
És hogy formázzak?
Rajta van a win a gépen, így nem engedi.
2016. aug. 13. 20:36
3/7 anonim válasza:
biosban beállítod első helyre a dvd-t és úgy
4/7 lali51 válasza:
Gépház -frissítés és biztonság-Windows helyreállítás -speciális indítás.
5/7 A kérdező kommentje:
beállítottam.
onnan is boot-ol, de csak hibajavításokat ajánl fel, meg adat törléseket.
mikor újraindítom a gépet. kiírja hogy nyomjak egy billentyűt a cd-ről való indításhoz.
megnyomom, és nem a megszokott telepítési felület jön be hanem a win 10-nek valami hibaelhárító felülete.
2016. aug. 13. 20:45
6/7 A kérdező kommentje:
Na megpróbáltam a gépházas dolgot. Pontosan ez a felület jön be a cd-ről bootoláskor is.
2016. aug. 13. 20:58
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!