Hogyan tudnám leszedni az új mozillát és visszatenni a régit? A mozilla 3. 0-t honnan lehet letölteni?
Firefoxra gondolsz? Simán uninstallod az újat, és feltelepíted a régit.
Innen letöltheted a 3.0-sat: [link]
De ugye ezt csak tesztelési célra akarod használni, és nem aktívan internetezésre? Ha internetezni akarsz vele, én semmiképp nem ajánlanám, hogy ezt használd, mert tele van biztonsági résekkel, amiket azóta az újabb verzióban kijavítottak. Szóval 3.6.17 előtti verziót aktívan ne használj szerintem, a korábbiak nincsenek supportálva (nem javítják a hibáikat)
Az a baj, hogy a weboldalak fokozatosan megszüntetik a régebbi verziók támogatását, mivel nem tartalmazzák azokat a szabványokat, amikkel a modern weboldalak készülnek.
Arról nem is beszélve, hogy a régió verziókat már nem frissítik, e miatt sokkal sebezhetőbb lesz a géped, mivel könnyű lesz kihasználni a biztonsági réseket.
Mindegyik böngészőből csak a legújabb verziót szabad használni.
5-ös béta firefoxot raktál fel? A 4-essel még mennie kéne ennek: [link]
(igaz nem próbáltam, csak install.rdf-ben lévő maxVersion alapján mondom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!